Velkommen

Du/I er velkommen til, at skrive en lille hilsen i min gæstebog.

Email 23-05-2022

Lena Henriksen

Kære Sandra

Tusind tak for 2 gode år hos dig ❤️Elliot har virkelig fået plads og omsorg til at vokse i det helt rigtige tempo og efter hans behov. Tak fordi du skabte et hjem udenfor hans hjem, hvor han altid følte sig tryg og glad. Han var også rigtig glad for dine egne børn - de var så gode til at tage
ham ind og tage sig af ham, og han savner jer alle meget. En af pædagogerne i børnehaven hedder også Sofie, og det første stykke tid kaldte han hende 'ikke den rigtige Sofie, fordi den rigtige er oppe ved Sandra'
Vi vil især gerne takke dig for altid at møde Elliot som han havde behov for, og for at se og anbefale at vi lige trak børnehave-opstart et par måneder. Det har gjort, at han virkelig var helt klar til børnehaven, og det gjorde opstarten til en succes. Første
dag overvandt han det store klatrestativ, og han tilbringer nu det meste af sin tid der
Du har været en essentiel del i at skabe et godt fundament af de forskellige evner det nu kræver at kunne begå sig i børnehaven, både kreativt, fysisk og psykisk. Vi blev dagligt overrasket over alle de nye ting han kom hjem fra dig af og nu kunne finde ud
af. Alle de fantastiske kreative ting I lavede, og fysiske udfordringer, ture ud i naturen og musik og dans var lige i vores ånd.
Hver morgen når vi kører i børnehaven siger han 'Hvorfor kører vi forbi Sandras hus?'. Selvom han elsker børnehaven, savner han dig meget, og du vil altid betyde meget for ham og hele vores familie.
Knus fra Elliot, Christian og Lena

Email 12-05-2022

Amalie

Hos Sandra er der højt til loftet og glade dage!Vores Elander har haft sin daglige gang hos Sandra i næsten to år. Det har været en dejlig tid i trygge hjemlige rammer hos en kærlig og omsorgsfuld Sandra.
Sandra har været god til at finde på aktiviteter, særligt kreative udfoldelser. Vi har fået så mange skønne kreative kreationer med hjem som Elander har lavet i samarbejde med Sandra. De har ofte været i haven, på cykelture til Odenses mange legepladser, hvilket
altid har været et hit. Udover det har der været lavet yoga, gymnastik og mindfulness. Men der har også være tid til rolige stunder med højtlæsning.


Der har værelse god mulighed for en-til-en kontakt med en voksen, og vi kan mærke at Elander er blevet set og hørt hver dag. Det betyder uendeligt meget for hans videre færden i livet.
Sandra har hjulpet til gode sociale relationer børnene i mellem, som er alle er blevet gode venner.
Der har været gode rutiner og altid en rolig voksen. Elander har særligt elsket fredags-rutinen med hjemmebagte boller.
Tak for en dejlig tid, som vi vil mindes med glæde.Mange knus fra Elander og forældre

Email 01-03-2022

Louise

Kære SandraMange tak for nogle gode og hyggelige år i trygge og hjemlige omgivelser. Dette skaber nogle rolige rammer og en god start på institutionslivet for de små hoveder.
Molly har været rigtig glad for dig og altid virket glad, når hun blev hentet, hvilket tyder på nogle gode dage. Derudover har dine kram om morgenen når en aflevering har været svær hjulpet Molly (og ikke mindst forældrene).
Også tak for alle de kreative ting, som du i den grad er god til at lave med børnene. Hvad vi ikke har fået med hjem af sjove og søde kreationer - det er fantastiske minder fra en god tid, som vi ofte kigger på og snakker om.
Alt det bedste til dig fremover - du vil blive savnet.De bedste hilsner fra Molly og hendes forældre

Email 27-09-2021

Christine Nørrelund

Kære Sandra.

Du skal have et stort tak for at have passet godt på vores datter Elin de seneste to år. Hun var jo lidt en prøvekanin, som en af de to første børn der startede i din dagpleje, så på den måde var det lidt af et sats.

Elin har været utrolig glad for dig og dagplejen. Du har været god til at lave alle mulige ting med ungerne. Det var fx kreating, leg på værelset, leg i haven, men især jeres mange cykelture har hun virkelig snakket meget om når hun kom hjem fra, dagplejen
og håbede hver dag, at I skulle på cykeltur.

Elin snakker indimellem stadig om dagplejen og den anden dag, da vi mødte Elliot (fra dagplejen), sagde hun efterfølgende: "når jeg bliver lille, så kan jeg gå i dagpleje😆".

Det har været skønt både at hente og bringe en glad pige, som hverken havde tid til at sige farvel til os om morgenen eller tid til at komme med hjem om eftermiddagen.


Elin har også været glad for dine børn og virker til at have nydt, når en af dem var hjemme. Da hun var lidt ældre end de andre børn i dagplejen, var det super, at der kom nogen, hun kunne spejle sig i og se op til. Nu går Elin i børnehave med Sofie og det
virker til at hun indimellem tager hende lidt under sine vinger.

Jeg ønsker dig og din familie alt godt i fremtiden.

De kærligste hilsner

Christine

Del siden