Jeg hedder Sandra Andersen, er fra 1989 og bor sammen med min mand Hans-Peter og vores to børn - Sofus fra 2014 og Sofie fra 2016. Vi bor, i en dejlig lejlighed, i Odense M med stor baghave til, som indeholder gyngestativ med sansegynge, legetårn med rutchebane, sandkasse, nedgravet trampolin og masser af plads til at lege på. Der er et stort legeværelse til rådighed, kun til legetøj og tumletid, højtlæsning og meget andet, med direkte adgang til haven. 

 

Som sidenote, vil jeg gerne tilføje, I som forældre, ingen bekymringer behøver at have, omkring det faktum vi har to mindre børn. Vi har to hold bedsteforældre, som alle er pensionister og kan tage begge børn, hvis de bliver syge - både Sofus og Sofie er vandt til, at blive passet ude.  

 

Vores hjem er 100% røg og dyrefrit, ingen faste tæpper, i den del af lejligheden, vi vil opholde os mest - der er kun tæppe på, der hvor vi spiser, ingen andre steder. Der er masser, af muligheder for gode oplevelser i nærmiljøet, en lille park med legeplads ikke langt fra, hvor vi bor og der er ikke langt til skovsøen, med alle de hyggelige stier i hunderup området og zoo i samme område.

 

Jeg brænder, for at arbejde med de helt små børn, se dem udvikle sig og lærer nyt hver dag og er blevet godkendt af Odense Kommune til at passe fem børn, men vil dog kun have fire. Jeg vil skabe en tryg og kærlig hverdag, med nærvær og hvor dit/jeres barn, føler sig set og hørt. Sproget vil jeg lægge vægt på, ligeledes bruger vi en del tid på det motoriske, da jeg mener det er vigtigt, at have disse ting med sig, når barnet skal videre i livet. 

 

Mit arbejde, har de sidste otte år bestået af, at være personlig hjælper i Odense Kommune, for forskellige borgere og tager erfaring med mig, i forhold til, at være professionel og have empati, for andre mennesker. Udover dette, har jeg i mellemtiden været tilkaldevikar, i forskellige børnehaver.

 

Del siden